Friday, June 30, 2006

Realizare

Proiectul constă în proiectarea lucrărilor de artă contemporană ale artiştilor pe zidurile acestor clădiri, situate în centrul Bucureştiului, în zone care au în general un public larg şi în restul Bucureştiului în spaţii publice cu aflux mare de pietoni, în principal.

În perioada martie - noiembrie centrul Bucureştiului devine un furnicar, terasele se deschid, zona e pitorească, maşinile nu circulă, oameni de toate categoriile invadează străzile.



Roll Up Art a debutat experimental în data de 5 mai 2006, în cadrul street fest-ului organizat de Ordinul Arhitecţilor din România pe strada Arthur Verona. Pentru proiecţii a fost folosit peretele uneia dintre clădirile de pe această stradă.

Pentru a identifica şi a face o selecţie mai largă de lucrări de artă, proiectul va fi făcut public şi puternic mediatizat, astfel încât artiştii din toată ţara să poată aplica pentru acest eveniment.
Coordonatorii programului I love Bucharest şi ai proiectului Roll Up Art îşi rezervă drepturile de a selecta artiştii şi lucrările ce vor fi proiectate.

No comments: