Monday, March 24, 2008

Roll Up Art din nou pe ziduri ! - Editia a II-a

Fatada Universitatii de Arhitectura Ion Mincu (La Fantana)
27, 28, 29 Martie 2008
ora 18.30 – 22.30




In cele trei seri, ROLL UP ART va proiecta pe fatada Universitatii de Arhitectura "Ion Mincu" ("la fantana") peste 1000 de lucrari de arta contemporana realizate de artisti internationali. Dupa o prima editie, centrata pe arta contemporana romaneasca, ROLL UP ART prezinta acum lucrari de arta din intreaga lume, pozitionand astfel arta romaneasca intr-un context international.Lucrari de pictura, sculptura, instalatie, fotografie, video, dans, realizate de peste 100 de artisti tineri si foarte tineri din Romania si din alte tari (ca Marea Britanie, Statele Unite, Suedia, Olanda, Irlanda, Serbia, Croatia, India) vor fi prezentate publicului in aceste trei seri.


ROLL UP ART este unul dintre proiectele programului de arta publica si comunitara
I LOVE BUCHAREST, program sustinut de Asociatia din Pod si Galeria MORA din Bucuresti.
Partenerii acestei noi editii ROLL UP ART sunt :

Sponsori : 360 Revolution si Avrig 35

Parteneri: A.E.D.I. ( Anul European al Dialogului Intercultural), Galeria Mora, A.N.T(Agentia Nationala de Tineret)

Parteneri Media: TimeOut, Ziarul Gandul, Revista Descopera, Bussines Magazin

Prin evenimentele sale anuale, ROLL UP ART determina si intermediaza contactul publicului larg cu noile tendinte în arta, schimband mereu perspectivele vizuale si familiarizand publicul cu acestea.
ROLL UP ART desfiinteaza barierele dintre galeriile de arta - spatii expozitionale clasice, care in general sufera de o lipsa acuta de vizitatori - si spatiul public - un spatiu deschis si dinamic si creeaza o punte de legatura intre artist si public.
ROLL UP ART este primul eveniment al programului I LOVE BUCHAREST in acest An European al Dialogului Intercultural. Vor urma si altele, proiecte si evenimente in care artisti romani si europeni interactioneaza cu publicul si lucreaza impreuna pentru realizarea unor interventii artistice in spatiul public bucurestean.

http://www.roll-up-art.blogspot.com/
http://www.ilovebucharest.blogspot.com/

No comments: